NikeLab dropt nieuwe Oscillate

Op 25 mei brengt Nike een hele toffe nieuwe sneaker uit voor de zomer. De nieuwe NikeLab Oscillate Evolve RF is een hommage aan de Nike Air Oscillate uit 1997. De Nike Air Oscillate is een design van de befaamde Tinket Hatfield. De sneaker kwam in 1997 uit en is één van de favoriete tennisschoenen […]

Op 25 mei brengt Nike een hele toffe nieuwe sneaker uit voor de zomer. De nieuwe NikeLab Oscillate Evolve RF is een hommage aan de Nike Air Oscillate uit 1997.

De Nike Air Oscillate is een design van de befaamde Tinket Hatfield. De sneaker kwam in 1997 uit en is één van de favoriete tennisschoenen van Roger Federer.

Oscillate Evolve RF
De Oscillate Evolve RF van NikeLab is gemaakt van nubuck en leer. De gevulkaniseerde zool zorgen voor een extra stevige grip. Nike is heel subtiel in de schoen met heel tab verwerkt. De bekende swoosh springt er niet uit. De veter is in passende kleur. Het type wordt 25 mei gedropt in off-white leather en navy nubuck. Check Sneakers4u voor de klassieke Air Oscillate en andere modellen van Nike.