Extreem comfort: Adidas PureBoost

De stad is jouw speelplaats met de nieuwe PureBoost DPR van Adidas. Ga erop uit met Adidas en vul jouw kast aan met deze hele toffe sneakers. PureBoost De lagere offset tussen de hiel en de teen zorgen in combinatie met de bredere voorvoet voor nog meer grip in deze toch al comfortabele sneaker van […]

De stad is jouw speelplaats met de nieuwe PureBoost DPR van Adidas. Ga erop uit met Adidas en vul jouw kast aan met deze hele toffe sneakers.

PureBoost
De lagere offset tussen de hiel en de teen zorgen in combinatie met de bredere voorvoet voor nog meer grip in deze toch al comfortabele sneaker van Adidas. De Boost zorgt voor optimaal loopvermogen. Dat maakt deze schoen een uitstekende keuze om op te gaan hardlopen. De stretchweb-zool beweegt mee met je voet en creëert formidabele grip op iedere ondergrond. Uiteraard is hij ook geschikt als reguliere schoen. Jij komt gemakkelijk jouw dagen door met PureBoost. Check het aanbod van Adidas op Sneakers4u en shop jouw nieuwe paar PureBoosts in de tofste colorways.