Nike gaat samenwerking met Converse aan

Nike Air Jordan en Converse droppen morgen samen een wel heel bijzondere pack. De Jordan x Converse Pack is een unieke samenwerking tussen de twee sneakergiganten. Met deze nieuwe release eren Nike en Converse de grote liefde van Michael Jordan aan de basketbalsport. De twee modellen zijn dan ook gebruikt tijdens twee belangrijke momenten in […]

Nike Air Jordan en Converse droppen morgen samen een wel heel bijzondere pack. De Jordan x Converse Pack is een unieke samenwerking tussen de twee sneakergiganten. Met deze nieuwe release eren Nike en Converse de grote liefde van Michael Jordan aan de basketbalsport. De twee modellen zijn dan ook gebruikt tijdens twee belangrijke momenten in het leven van Michael Jordan.

De sneakers worden op 28 juni om 9.00 uur gedropt. Sta paraat, van deze hele gave collab zal de deur uit vliegen. Houd de Nike, Converse en Jordan webshops dus in de gaten. Pak jouw unieke Jordan x Converse Pack nu zelf mee.

Michael Jordan
De beste basketballer ooit droeg deze modellen zelf op gedenkwaardige momenten in zijn loopbaan. De Converse Fastbreak droeg hij tijdens zijn grote doorbraak als één van de beste atleten aller tijden.  De Air Jordan II wordt in de UNC-kleuren (University of North Carolina) gedropt als eerbetoon aan de wedstrijd met oud-spelers van de universiteit. Hier werd de Jordan Air II een klassieker van MJ. Michael Jordan bracht de UNC het eerste nationale kampioenschap in de geschiedenis van de universiteit. Sindsdien staat zijn naam rotsvast gebeiteld in de geschiedenis van de sport. Het fenomeen Michael Jordan was officieel een feit.