Alleen dit weekend: dikke korting op toffe sneakers

Het is onze tip voor dit weekend. De webwinkel van Afew Store geeft wel 20 procent korting op vrijwel de gehele collectie. Zelfs op artikelen in de sale! De korting is alleen dit weekend geldig. Zorg dus dat je er snel bij bent. De korting gaat precies na middernacht in, in de nacht tussen 23 […]

Het is onze tip voor dit weekend. De webwinkel van Afew Store geeft wel 20 procent korting op vrijwel de gehele collectie. Zelfs op artikelen in de sale! De korting is alleen dit weekend geldig. Zorg dus dat je er snel bij bent.

De korting gaat precies na middernacht in, in de nacht tussen 23 en 24 juni. De unieke sale loopt maar tot 23.59 uur op 25 juni. Om de korting te verkrijgen moet je de volgende code invoeren: SOMMER2017. De kortingscode geldt voor bijna de gehele collectie, behalve op nieuwe releases. Gloednieuwe sneakers vallen helaas net buiten de sale.

Afew Store
Afew Store is een webwinkel die in 2008 in het Duitse Düsseldorf is begonnen. Afew heeft een enorm brede en uitgebreide collectie. Je vindt er onder andere sneakers van Adidas, Nike, Asics, New Balance, Reebok, New Balance, PUMA, Air Jorden, Onitsuka Tiger en Le Coq Sportif. De Duitse ondernemers zijn enorme fans van basketbal. Dus ook voor deze sport liggen er veel verschillende schoenen in de winkel en webshop. Bekijk het aanbod van Afew Store nu zelf op Sneakers4u. Of shop de mooiste aanbiedingen in één van de andere aangesloten webwinkels.