Uitgelicht: de Nike Vapor Street Flyknit

Op 4 april dropt Nike de Vapor Street Flykit pas in Amerika. In Europa kunnen we er al even van genieten. De Nike Vapor Street Flyknit is een lichte, comfortabele sneaker met prachtige, natuurlijke kleuren. Deze schoen heeft de bekende Flyknit technologie in de upper. Dit geweven materiaal is niet alleen heel licht, het is [...]

Op 4 april dropt Nike de Vapor Street Flykit pas in Amerika. In Europa kunnen we er al even van genieten. De Nike Vapor Street Flyknit is een lichte, comfortabele sneaker met prachtige, natuurlijke kleuren.

Deze schoen heeft de bekende Flyknit technologie in de upper. Dit geweven materiaal is niet alleen heel licht, het is ook heel duurzaam en fris. Zeker in deze ‘River Rock’ kleur heeft de sneaker iets heel straks.

Koop de Vapor Street Flyknit

De combinatie van crème-, zeil- en de khaki kleur maken deze sneaker af. Dit is gewoon weer een allemansvriend van Nike met een echt unieke zool. De overdreven grote swoosh op de zijkant benadrukt dat we hier met echt iets bijzonders te maken hebben. Het logo loopt zelfs helemaal uit tot de hiel. De sproeten op de stevige, grote zool maken dit nieuwe design af. Deze sneaker is gelukkig nog te koop. Bij onze vrienden van Slam Jam Socialism heb jij voor 180 euro deze nieuwe sneakers in huis. Shop ze hier!