Nike Air Max 90: de Winter Pack

De winter beukt op ons allen neer. Autoruiten moeten weer gekrabd worden, straten weer gestrooid en een paar handschoenen zijn geen overbodige luxe in de ochtend. Voor ons is dit de tijd dat de winterschoenen er weer zijn. Zo heeft Nike een mooie release van de Air Max 90: de Winter Pack. In de fraaie […]

De winter beukt op ons allen neer. Autoruiten moeten weer gekrabd worden, straten weer gestrooid en een paar handschoenen zijn geen overbodige luxe in de ochtend. Voor ons is dit de tijd dat de winterschoenen er weer zijn. Zo heeft Nike een mooie release van de Air Max 90: de Winter Pack.

In de fraaie Bordeaux, Olive en Wheat kleuren zijn de sneakers een warme en aantrekkelijke verschijning. Toch hebben wij wel één kritiekpuntje op de drop, ze zijn er alleen in kindermaten. Dit heeft dan wel weer als voordeel dat junior zich deze winter wel hele toffe suède schoenen kan laten aanmeten. Alle drie de type sneakers hebben een gum rubberen zool. Dit geeft de schoen een warme en strakke look.

Footshop

Pak deze sneakers dus mee, onder andere verkrijgbaar bij onze vrienden van Footshop (tevens de bron van de foto). Bekijk hier sowieso het aanbod van Nike op Footshop.

Wij krijgen zin in de winter, zeker met deze nieuwe mogelijkheid van het meesterwerk van Tinker Hatfield.