Adidas en Pharrell: de HU NMD_TR

Adidas en Pharrell Williams hadden al eerder dit jaar een bijzondere samenwerking. Met de PW Tennis Hu was de wereld een unieke schoen rijker. Inmiddels komt daar de Pharrell Williams HU NMD_TR bij. Net als de andere modellen in de HU-lijn is ook deze sneaker een ode aan de mensheid. Op zaterdag 11 november dropt […]

Adidas en Pharrell Williams hadden al eerder dit jaar een bijzondere samenwerking. Met de PW Tennis Hu was de wereld een unieke schoen rijker. Inmiddels komt daar de Pharrell Williams HU NMD_TR bij. Net als de andere modellen in de HU-lijn is ook deze sneaker een ode aan de mensheid.

Op zaterdag 11 november dropt deze unieke samenwerking. Voor 249,95 euro kan deze Adidas-sneaker van jou zijn, al verwachten wij dat je er snel bij moet zijn. Net als andere modellen van de HU-lijn kan het zomaar zijn dat ook dit model als een trein zal gaan.

BOOST

De inspiratie voor deze sneaker komt uit de hiking subcultuur van Los Angeles. De schoenen zijn dus stevig en stralen een outdoor gevoel uit. Met ‘Sunglow’, ‘Nobink’, zwartwit en multi-color zijn er alvast veel unieke kleuren om uit te kiezen. De uppers van deze sneakers zijn van Primeknit en de zool bevat de unieke BOOST-technologie. Het vetersysteem gaat door de stabilisator en draagt bij aan de bijzondere feel. Het design op de binnenzool is ontworpen door Williams zelf.

8000 dollar

Van de HU NMD_TR is trouwens ook een N.E.R.D. variant gemaakt. Deze kleur is moeilijk te krijgen, op de eerste exemplaren is al 8000 dollar geboden. Wil je zeker weten dat ook jij een PW schoen scoort? Probeer dan eens de Tennis HU!