Een moderne Hollandse meester

Vandaag besteden we aandacht aan een stukje Hollands trots. Filling Pieces, een merk van de Amsterdammer Guillaume Philibert. Al op 19-jarige leeftijd begon hij met Filling Pieces. Een merk waarmee hij een duidelijk doel voor ogen had. Sneakerliefhebber Philibert is gek op sneakers van de straat, zoals Vans en Adidas. Maar ook de luxe sneakers […]

Vandaag besteden we aandacht aan een stukje Hollands trots. Filling Pieces, een merk van de Amsterdammer Guillaume Philibert. Al op 19-jarige leeftijd begon hij met Filling Pieces. Een merk waarmee hij een duidelijk doel voor ogen had.

Sneakerliefhebber Philibert is gek op sneakers van de straat, zoals Vans en Adidas. Maar ook de luxe sneakers van bijvoorbeeld Dior wisten hem te bekoren. Toch miste hij exclusiviteit bij de duurdere merken. Als je veel geld neer legt voor een paar schoenen, is het toch prettig als je er niemand anders op ziet lopen. Bij de voordeligere opties miste hij weer een bepaalde feel.

Exclusief

Het inspireerde Guilllaume om exclusieve sneakers te produceren voor een redelijke prijs. De architectuurstudent begon met een design van een schoen. Een sneaker die een brug slaat tussen exclusieve luxe en fijne streetwear. Zo is de Low Top van Filling Pieces geboren. Een prachtige sneaker die eigenlijk in geen collectie mag ontbreken. Probeer dit stukje Nederlandse pracht nu zelf, bij Sneakers4u.