Review : Adidas Tubular Shadow Camouflage

Vandaag ontvingen wij de Adidas Tubular Shadow in camouflage print. Het is duidelijk dat de Tubular Shadow leentjebuur pleegt bij de populaire Yeezy Boost 350. Daarbij is dit met een verkoopprijs van slechts 69.95 EUR een fantastisch voordelige aankoop. Het camouflage motief maakt deze sneaker af. De Adidas Tubular Shadow kenmerkt zich door zijn asymmetrische [...]

Vandaag ontvingen wij de Adidas Tubular Shadow in camouflage print. Het is duidelijk dat de Tubular Shadow leentjebuur pleegt bij de populaire Yeezy Boost 350. Daarbij is dit met een verkoopprijs van slechts 69.95 EUR een fantastisch voordelige aankoop. Het camouflage motief maakt deze sneaker af.

De Adidas Tubular Shadow kenmerkt zich door zijn asymmetrische suede tong. Hierdoor valt de sneaker heerlijk comfortabel om de voet, hoewel het bij de bovenste veter een beetje kan knellen. Door hem iets losser te zetten valt de sneaker prima op zijn plek. De sneaker heeft een Ortholite binnenzool. Deze zorgt voor een goede venitlatie van de schoen. De combinatie met de buitenzool van de Tubular Shadow zorgt voor een comfortabele ondersteuning van het middenvoetsbeentje. De bal val de voet wordt iets gelift. Daar kan en wil je makkelijk aan wennen.

De zwarte accenten bij de veters en de schacht geven het ontwerp van de sneaker net die extra touch. De Adidas sneakers vallen op in positieve zin en de volledig witte zool zorgt ervoor dat de sneaker helemaal tot zijn recht komt. Deze unieke mix van de straat-cultuur en hoge segment mode van de Yeezy maken deze sneaker een zeer interessant paar voor in je sneaker collectie.

Heb je de Adidas Tubular Shadow liever in een ander motief? Er is keuze genoeg. Bekijk ze allemaal op de Adidas Tubular Shadow pagina.

Stylecode : BB8818