Het gouden randje van: ETQ

Een stukje Amsterdamse trots vandaag. ETQ is opgericht in 2010 en sindsdien is het merk ijzersterk in het neerzetten van basale en strakke designs zonder flauwekulletjes. Het gaat bij ETQ om drie dingen: Elegant, Timeless en Quality. Deze drie pilaren van het gedachtegoed maken samen een schoenmerk: ETQ. Zo kwam het dat een klassiek Amsterdams […]

Een stukje Amsterdamse trots vandaag. ETQ is opgericht in 2010 en sindsdien is het merk ijzersterk in het neerzetten van basale en strakke designs zonder flauwekulletjes. Het gaat bij ETQ om drie dingen: Elegant, Timeless en Quality. Deze drie pilaren van het gedachtegoed maken samen een schoenmerk: ETQ.

Zo kwam het dat een klassiek Amsterdams merk een nieuwe speler werd in functionele, kwalitatieve footwear die helemaal zijn eigen gang gaat. Klanttevredenheid en ervaring gaan voorop bij ETQ. Door constant in contact met hun fans te blijven ontwikkelt ETQ telkens weer nieuwe designs en ideeën. Hun ster rijst er alleen maar verder mee.

Eigenzinnig ETQ

Erg eigenzinnig van ETQ is ook de stijl in ontwerpen. In plaats van eindeloos rondreizen voor de nieuwste ideeën, wordt er bij ETQ hard gewerkt om geheel nieuwe en eigen dingen op papier te zetten. Eigenzinnig en totaal wars van de laatste trends gaat ETQ dus compleet voor zichzelf. ETQ doet niet aan seizoenen en wil de prijzen vooral redelijk houden. Dat is de missie van de Amsterdammers. Het is een fraaie missie, met een gouden randje.