Axel Arigato sneakers

Axel Arigato

Axel Arigato is een heerlijk merk uit het land van Zlatan Ibrahimovic. Verder hebben de twee niets met elkaar te maken, want Axel Arigato is een heel verfijnd en exclusief sneakermerk voor de echte liefhebber. Pak nu jouw voordeel en shop het hele grote aanbod met dikke vette korting in de sale. Pak nu jouw nieuwe schoenen mee uit onze collectie voor zowel dames, heren als kinderen.

Weergave 1–36 van 219 sneakers

Axel Arigato sneakers in de sale

Axel Arigato

Ben je op zoek naar sneakers van Axel Arigato? Op sneakers4u vind je in één keer alle Axel Arigato sneakers die in meer dan 100 webwinkels worden aangeboden. Onze sneakerzoekmachine stelt het aanbod van al deze sites voor je samen. Hier vind je dan ook de grootste collectie sportieve schoenen van Axel Arigato; de allernieuwste modellen en de beste deals zijn eenvoudig te vinden.

Een jonge en innovatieve sneakerproducent
Axel Arigato is een jong merk, dat bekend staat om zijn hippe en tegelijkertijd stijlvolle sneakers. Deze combinatie van sportiviteit en stijl is wat zijn producten zo gewild maakt. Het Zweedse bedrijf begon in de zomer van 2014 met de productie en verkoop van sneakers, en in slechts een jaar werden deze al in 100 landen verkocht. Al vanaf het begin brengen ze iedere week een nieuw ontwerp uit, om zo sneller op wensen en modetrends in te kunnen spelen.

Het merk is gestart door CEO Albin Johansson en ontwerper Max Svärdh, die ondertussen een groot team van gelijkgezinde ontwerpers om zich heen heeft verzameld. Dit team gelooft dat je met je schoenen de eerste indruk maakt, en dat de rest van je outfit daarna pas meetelt- schoenen komen op de eerste plaats, en het is dus belangrijk dat ze de juiste uitstraling en het juiste karakter hebben.

Schoenen met karakter
Axel Arigato sneakers passen vooral bij jonge, vlotte mannen en vrouwen, die zich stijlvol kleden maar hierbij ook sportief willen blijven.
Het bedrijf streeft ernaar om niet specifiek een streetwear merk of een luxe merk te zijn, maar juist elementen uit beide soorten stijlen te halen om hiermee een exclusieve stijl te creëren. Hiermee trekt het mensen aan die graag een eigen stijl hebben, die graag iets unieks dragen.
Axel Arigato sneakers worden uitsluitend vervaardigd uit de allerbeste materialen, en hiermee is het een hoogstaand merk dat zich richt op mensen die er echt waarde aan hechten stijlvol en goed gekleed te zijn.

In eerste instantie richtte het bedrijf zich uitsluitend op heren, maar in juni 2015 werd de doelgroep verbreed met de introductie van 10 modellen dames sneakers. Met zijn focus op stijl en hoogwaardigheid is het een volwassen merk, dus kinderschoenen zijn hier niet te vinden.

De producten van Axel Arigato
Het bedrijf begon in eerste instantie met een focus op heren sneakers, maar het maakt sinds 2015 ook dames sneakers, en heeft bovendien ook een ruime collectie tassen. Hiernaast worden bovendien een aantal unieke accessoires en collector's items aangeboden door het merk, ook maken ze verzorgingsproducten voor de sneakers om je sportieve schoenen in een uitstekende staat te kunnen houden.

In de collectie heren sneakers op Sneakers4U zijn er twee veel voorkomende modellen; de 'cap-toe' en de 'clean 90'. De cap-toe serie bestaat vooral uit suède gympen, en een aantal leren exemplaren. Het is een laag, sportief en vrij eenvoudig model. Wat dit model onderscheidt, is dat alle exemplaren een leren teen hebben. Dit extra stijlelement is een detail dat de schoen nét wat meer karakter en eigenzinnigheid geeft. De clean 90 is een sportieve schoen, net als de cap-toe is dit een laag model. Het is een strak model, gemaakt van leer, dat erg sportief oogt. De clean 90 - serie is een van de populairste modellen van Axel Arigato, en is dan ook in een ruime kleurselectie verkrijgbaar, met bovendien keuze uit matte of glanzende modellen en verschillende opties voor de zool. Daarnaast is ook de Platform zeker de moeite waard om te checken.

In de damescollectie is de Clean 360 een populaire keuze. Deze serie is vrij eenvoudig; de sneakers zijn stijlvol, en vrij subtiel, zonder te veel details, wat ze vrij elegant maakt. Deze dames sneaker maakt gebruik van mat leer en suède, en is in diverse kleuren beschikbaar.

De beste kortingen en Axel Arigato sale vind je op Sneakers4U
De allerbeste deals voor Axel Arigato sneakers vind je dus op Sneakers4U. Wij stellen ons aanbod sneakers samen uit meer dan 100 webwinkels, en je vindt dan ook eenvoudig alle deals in de zoekmachine. Modellen die in de sale zijn zullen automatisch naar voren springen; de weergegeven schoenen worden automatisch gesorteerd op populariteit en kortingspercentage, waardoor schoenen die in de uitverkoop zijn als eerste weergegeven worden. Zo profiteer je eenvoudig van iedere huidige sale bij diverse webwinkels. Ook kun je zelf de modellen sorteren op prijs, of de allernieuwste modellen vinden door ze op 'nieuw' te sorteren. Doordat Sneakers4u bij ieder product nagaat of er een sale of korting voor te vinden is, vind je hier de allerbeste deals en hoef je dus niet zelf allerlei webwinkels te gaan vergelijken; dit laat je simpelweg voor je doen door de sneakerzoekmachine.

De beste deal voor jouw Axel Arigato sneakers vind je dus op Sneakers4U : dé sneakerzoekmachine voor jou.