Adidas dropt Valentijns sneakers

Valentijnsdag is upon us en Adidas houdt daar rekening mee. Zoek jij nog nieuwe sneakers voor jou en je grote liefde? Of zoek je juist iets om jezelf te verwennen op de dag dat je singlehood benadrukt wordt? Adidas is er voor je met deze gloed nieuwe NMD R1 met woven primeknit uppers. Dat is [...]

Valentijnsdag is upon us en Adidas houdt daar rekening mee. Zoek jij nog nieuwe sneakers voor jou en je grote liefde? Of zoek je juist iets om jezelf te verwennen op de dag dat je singlehood benadrukt wordt? Adidas is er voor je met deze gloed nieuwe NMD R1 met woven primeknit uppers. Dat is nog eens lekker.

De Adidas NMD Primeknit R1 gaat als een sneltrein. Dat gaat voorlopig niet veranderen. Dat blijkt ook wel uit deze nieuwe colorways. Naast de eerder uitgebrachte black en white kleuren zien we nu dus hele fraaie nieuwe kleurtjes.

Adidas NMD R1 pink

De bekende woven uppers van de Primeknit techniek zijn hier volledig toegepast. Dat betekent dus een sokachtig gevoel en een schoen die helemaal naar jouw voet gaat staan. Comfort staat centraal en dat voelt magistraal. Adidas heeft het allemaal goed begrepen. Bovenin zien we al de opvallende en knuffelige roze kleur. Deze sneaker dropt echter ook in andere tinten van de regenboog. Zo is er de kleurrijke donker blauw-rode kleur. De zwart, lichter blauwe variant en de neutrale donkergroen-gele versie. Uiteraard wordt de sneaker compleet gemaakt met de unieke BOOST zool. Zo maakt Adidas ook van deze uitvoering weer een hele verfijnde en moderne sneaker.

Source: adidas