Nieuw: Adidas NMD_R1 in zwart en wit

De NMD_R1 van Adidas is één van de grote hippe schoenen van dit moment. Als je in het centrum van de stad om je heen kijkt, kom je altijd wel wat NMD'tjes tegen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze sneaker is op en top comfort. Bovendien heeft hij een hele moderne uitstraling. Vanaf vandaag [...]

De NMD_R1 van Adidas is één van de grote hippe schoenen van dit moment. Als je in het centrum van de stad om je heen kijkt, kom je altijd wel wat NMD’tjes tegen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze sneaker is op en top comfort. Bovendien heeft hij een hele moderne uitstraling. Vanaf vandaag is deze sneaker er ook nog eens in wit en zwart.

Deze nieuwe colorways zijn strak, stijlvol en modern. Met deze hippe sneakers ben jij bij de tijd en ze passen ook nog eens onder diverse outfits. Of je nu casual chic naar een feestje gaat, of juist lekker lui je vrije dag spendeert: met de NMD kom je waar je moet zijn.

Specs

De NMD_R1 heeft comfort als hoogtepunt staan. Zo is de heerlijke BOOST-zool gecombineerd met de sokachtige fit van de upper. Door Primeknit materiaal te gebruiken past deze sneaker perfect om jouw voet heen. Primeknit is een bijna unieke technologie van Adidas waarbij geweven stof zorgt voor de beste pasvorm. Het is weer eens iets anders dan leer of textiel. Dat maakt de schoen ook nog eens heel licht.

De Adidas NMD_R1 is er in allerlei kleuren, die zijn hier te vinden. Klik op de afbeeldingen van de zwarte of witte NMD’s om naar een shoplink te gaan.

bron: adidas