De witte sneakers van 2017

Het is inmiddels een traditie. Zodra de zon schijnt mogen de witte sneakers weer tevoorschijn gehaald worden. Het warme zomerse weer is bij uitstek geschikt voor comfort en lichte kleuren. Met de juiste schoenen is het alsof je op een lekkere bries loopt tijdens de hoge temperaturen. Het is niet erg om een beetje stof op […]

Het is inmiddels een traditie. Zodra de zon schijnt mogen de witte sneakers weer tevoorschijn gehaald worden. Het warme zomerse weer is bij uitstek geschikt voor comfort en lichte kleuren.

Met de juiste schoenen is het alsof je op een lekkere bries loopt tijdens de hoge temperaturen. Het is niet erg om een beetje stof op de sneaker te krijgen. Hoe langer je erop loopt, hoe meer karakter de schoen krijgt.

Betaalbare sneakers
Als we één opmerkelijke trend zien voor de zomer, dan is het dat de witte sneakers makkelijk en voordelig mogen zijn. Nog niet overtuigd? Kate Middleton en Malia Obama zijn al gespot op doodnormale sneakers als de Reebok Club C 85 en de eenvoudige Superga 2750 Cotu Classic.

Check ook deze Reebok Classic Leather in de witte uitvoering.

    Nike, Adidas en Vans
    Uiteraard hebben merken als Adidas, Nike en Vans ook gewoon helle toffe witte sneakers voor de komende zomer.