Converse en Undefeated releasen nieuwe collab

Met de nieuwe Undefeated x Converse One Star hebben Converse en Undefeated een hele toffe nieuwe collab gereleased. De One Stars zijn te verkrijgen in wit en olijfgroen en het smaakt absoluut naar meer. Undefeated De streetwear experts van Undefeated uit Los Angeles hebben een geschiedenis in sport- en militaire kleding. Dat is dan ook heel […]

Met de nieuwe Undefeated x Converse One Star hebben Converse en Undefeated een hele toffe nieuwe collab gereleased. De One Stars zijn te verkrijgen in wit en olijfgroen en het smaakt absoluut naar meer.

Undefeated
De streetwear experts van Undefeated uit Los Angeles hebben een geschiedenis in sport- en militaire kleding. Dat is dan ook heel subtiel in deze colorway verwerkt. Hoewel Converse een totaal ander merk is, hebben ook zij een achtergrond als basketbalschoen en militair schoeisel. Het materiaal bestaat uit suède en leer. De rode onderzolen met blauwe, witte en rode strepen op de zijkant geven de sneaker iets Amerikaans. Het maakt deze collab helemaal compleet.

Verkrijgbaar
De Undefeated x Converse One Star is nu verkrijgbaar bij Undefeated in Amerika en is vanaf morgen, 11 mei, wereldwijd verkrijgbaar bij Converse. Houd Converse dus goed in de gaten op Sneakers4u.