Trek het strand aan met ASICS

Het strand is dichterbij dan ooit. ASICS Tiger heeft zich laten inspireren door tropische temperaturen met deze nieuwe colorway voor de Gel Lyte V. Wij denken dat de ASICS Gel Lyte V Reef Water het wel eens heel goed kan gaan doen. De tropische kleuren van deze ASICS zijn een warme afwisseling voor de verschillende, […]

Het strand is dichterbij dan ooit. ASICS Tiger heeft zich laten inspireren door tropische temperaturen met deze nieuwe colorway voor de Gel Lyte V. Wij denken dat de ASICS Gel Lyte V Reef Water het wel eens heel goed kan gaan doen.

De tropische kleuren van deze ASICS zijn een warme afwisseling voor de verschillende, toffe colorways waarin de Gel Lyte V al verschenen is. Dit populaire model van de Japanners is al niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Nu is het tijd om ook de boulevards over te nemen.

Reef Water
De naam van de colorway had niet beter gekozen kunnen zijn. De zanderige tint met het lichte groen in het suède verwerkt passen prachtige bij de koraal-kleurige buitenzool. Wij vinden de subtiele mix van blauw en rood prachtig. Deze combinatie van textiel en leer werkt gewoon goed. Zeker voor een ‘gewone’ release is de kleur schitterend ASICS Tiger overtreft zichzelf met deze enorme toffe colorway voor de ASICS Gel Lyte V. De unieke colorway ontbreekt straks niet bij de bekende retailers. Vind dus nu jouw nieuwe paar ASICS Gel Lyte V op Sneakers4u in de sale of uitverkoop. Of koop een andere type ASICS op Sneakers4u.