Dé sneakerzoekmachine

Sneakers4u Mediakit

Hieronder tref je alle relevante informatie voor pers, journalisten en bloggers over Sneakers4u. Het onderstaande materiaal kan worden gebruikt bij publicaties over Sneakers4u.

Profiel Sneakers4U

Sneakers4u is in 2014 opgericht en daarmee niet alleen de eerste, maar ook de grootste sneaker zoekmachine van Nederland. Met ruim 180.000 sneakers bieden wij het grootste en beste aanbod uit zeker honderd webwinkels. Dankzij het eigen verticale zoeksysteem zijn diverse sneakers heel gemakkelijk in detail te vinden. Exclusieve sneakers in de sale of uitverkoop zijn te vinden op Sneakers4u.

Contactgegevens

Mark van den Ing
T: 0318 250030
E: info@sneakers4u.nl

Afbeeldingen en logo’s

De onderstaande afbeeldingen zijn rechtenvrij te gebruiken voor publicaties over Sneakers4u. Wil je wat melden over Sneakers4u? Maak dan gebruik van de onderstaande afbeeldingen bij de publicatie. Uiteraard staan wij open voor contact en kunnen wij toelichting geven op onze persberichten en media uitingen.

Logo’s en corporate identity

Sfeerbeelden

Bedrijfsprofiel Van Den Ing Webmarketing

Van Den Ing Webmarketing is eigenaar van een aantal webshops en portals in de fashion en sport. Daarnaast ontwikkelt Van Den Ing Webmarketing websites voor derden.

De ‘fashion portals’ en ‘sportportals’ zijn websites waar geen sprake is van eigen voorraad en directe klanten, maar waar het aanbod van verschillende webshops wordt gebundeld. De bekendste hiervan zijn Sneakers4u.nl, horloges4u.com en fitnesssportwinkel.com. Op Sneakers4u is het aanbod van meer dan 150 webshops gebundeld. Er wordt dan ook samengewerkt met vele bekende Nederlandse webshops zoals Wehkamp, de Bijenkorf, Miinto en sneakers.nl en internationale winkels zoals LN-CC en Lane Crawford.

De webshops zijn gericht op (vecht)sport, ondermode en sneeuwkettingen (ondergoed4u.nl, boxershorts4u, sneeuwkettingen4u en vechtsportwinkel.com). Hiermee bedienen we tienduizenden klanten.

Met de merken Ingteractive.com en Sitezilla.nl ontwikkelt Van Den Ing Webmarketing maatwerk internetdiensten en MKB websites.

Locatie : Hoofdkantoor is gevestigd in Ede, Nederland