Arkyn: de nieuwe Adidas damesschoen

Adidas heeft een nieuw pareltje uitgebracht. De Adidas Arkyn is de nieuwe shape van het Duitse sportmerk. Niemand minder dan Kendall Jenner valt de eer ten deel om deze nieuwe sneakers te promoten. Deze damessneakers brengen echt een nieuwe look naar de straten. Jenner promootte de schoenen afgelopen dagen al via haar Insta. De vorm [...]

Adidas heeft een nieuw pareltje uitgebracht. De Adidas Arkyn is de nieuwe shape van het Duitse sportmerk. Niemand minder dan Kendall Jenner valt de eer ten deel om deze nieuwe sneakers te promoten. Deze damessneakers brengen echt een nieuwe look naar de straten.

Jenner promootte de schoenen afgelopen dagen al via haar Insta. De vorm is uniek en splinternieuw. Deze damesschoenen zijn beschikbaar in vier kleuren: Cloud White, Core Black, Ash Pearl en Steel. De schoenen kosten 129,85 euro.

Nieuwe look van Adidas

De minimalistische schoenen hebben een technische upper van mesh. De middenzool is gemaakt van het lekkere Boost materiaal van Adidas. Dit zorgt voor een prettige, extra demping. De drie klassieke strepen van Adidas staan erop voor de klassieke look. De veters liggen bovenop de schoen, wat er voor zorgt dat de schoen comfortabel is en een hippe uitstraling heeft. Klik op de afbeeldingen voor de shoplink.