Nieuw: Nike Air VaporMax Asphalt

De Nike Air VaporMax is de sneaker waar iedereen het nu over heeft. De sneaker mag gerust het meest gewilde model tot nu toe in 2017 genoemd worden. De kenmerkende air bubbel van Nike Air is in deze schoen toegepast op de gehele zool. De sneaker is hiermee ontzettende comfortabel en dus extreem populair. Er […]

De Nike Air VaporMax is de sneaker waar iedereen het nu over heeft. De sneaker mag gerust het meest gewilde model tot nu toe in 2017 genoemd worden. De kenmerkende air bubbel van Nike Air is in deze schoen toegepast op de gehele zool. De sneaker is hiermee ontzettende comfortabel en dus extreem populair. Er zijn dan ook verschillende hele toffe colorways aangekondigd voor deze hit van Nike. Op 27 april, terwijl heel Nederland de verjaardag van de koning vierde, dropte Nike een hele bijzondere kleur.

De Nike VaporMax in Asphalt colorway heeft echt de kleurkenmerken van de stad. De combinatie van grijs, platinum en de air-kleur geven de sneaker een unieke vibe. Bij de eerste aanblik heb je meteen zin om de stad te verkennen op deze Air. Of het nu wandelend op rennend is. Het kan allemaal met de VaporMax. Na dertig jaar Air-technologie heeft Nike het concept eindelijk op de gehele zool toegepast. De volledige demping maakt de schoen ontzettend licht en flexibel. Stel je voor hoe lekker dit lichtgewicht loopt.

Grijstinten

Nike Air VaporMax Asphalt

 

De flyknit bovenkant met passende veters, flywire, de swoosh op de zijkant en de sok-achtige rand maken de sneaker helemaal af. Zeker in de strakke en moderne grijstinten. Vind dus nu nog jouw paar Nike Air Vapormax. De release van iedere colorway is ontzettend snel uitverkocht. Weinig kleuren zijn zo uniek als deze Asphalt. Nike heeft al een zwart-witte Oreo kleur aangekondigd en ook een rainbow VaporMax zit er aan te komen. De VaporMax gaat hard. Wees er dus snel bij. Koop jouw favoriete colorway vandaag nog.