Nieuw: Adidas Deerupt Runner

Adidas pakt groot uit met de hele toffe Deerupt runner. Deze unieke sneaker van Adidas haalt zijn inspiratie uit verschillende moderne modellen van het Duitse sneakermerk. Denk dan aan de NMD_R1 en de Tennis Hu. Op 22 maart komen de sneakers midden in de nacht uit. Het belangrijkste aspect van de Deerupt is de bedekking [...]

Adidas pakt groot uit met de hele toffe Deerupt runner. Deze unieke sneaker van Adidas haalt zijn inspiratie uit verschillende moderne modellen van het Duitse sneakermerk. Denk dan aan de NMD_R1 en de Tennis Hu. Op 22 maart komen de sneakers midden in de nacht uit.

Het belangrijkste aspect van de Deerupt is de bedekking van mesh over de gehele schoen. Er zijn verschillende kleur variaties in deze sneaker. Denk dan bijvoorbeeld aan parelwit, rood, zwart-groen en zwart-wit. Daar bovenop heeft de schoen de BOOST zool. Deze sneaker gaat in Nederland 99,95 euro kosten. Verschillende webshops gaan deze sneakers verhandelen, maar bij Adidas zit je sowieso goed.

Adidas Deerupt Runner

In Parijs waren deze sneakers al een behoorlijk succes. Het lijkt wel of deze sneakers gevangen zijn in een visnet. Misschien heeft Adidas er een ecologische boodschap achter. Zoals ze al eerder UltraBOOST sneakers maakten van zee-plastic. Het geeft in ieder geval een hele toffe feel aan een al zeer geslaagde runner. Zelden zien we een design waarbij minimalisme zo strak gecombineerd wordt met sobere kleuren.

Wij worden in ieder geval erg blij van deze Adidas shapes. Jij ook? Shop ze dan vanaf 22 maart om 00.00 uur bij Sneakers4u.