Luxury sneakerdrops voor heren – week 33

Op zoek naar de nieuwste en meest exclusieve sneakers voor heren? Check dan zeker onze “Luxury sneakerdrops” voor week 33 2018. Wij hebben ze voor je opgezocht en naast de laatste trends gelegd. Zo weet je zeker dat je een verpletterende indruk maakt met deze luxe sneakers van bekende en minder bekende designer merken.

Gucci Rhyton (wit)

Deze witte lederen sneakers van Gucci zijn de perfecte aanvulling van jouw garderobe met designer kleding. Deze gebroken witte chunky sneakers met de herkenbare groene en rode accenten geven je direct een edgy look. Combineer ze met opvallende chino. Richtprijs € 750,-.

Filling Pieces Low Fade Cosmo Mix

Filling Pieces Low Fade Cosmo

Met de Low Fade Cosmo Mix zet Filling Pieces een nieuwe definitie neer voor handgemaakte sneakers. Het design en de samenstelling van de schoenen hebben de schoenmakers tot het uiterste van hun kunnen gedreven. Dit silhouet is volledig uitgebalanceerd, grof maar toch in proportie. Het premium suede met een vleugje metallic geven deze trendy sneaker het futuristische gevoel dat past bij het uitgekiende vakmanschap waarmee deze sneaker is gemaakt. Beter duur als niet te koop, richtprijs € 575,-.

Maison Margiela Replica

De sneaker is gemaakt met minimalistische details, precies zoals je zou verwachten bij het Maison Margiela uit Parijs. De sneakers zijn uitgevoerd in een lichtgrijze kleurstelling met rode en zwarte accenten. Deze tijdloze sneakers zijn geïnspireerd op de schoenen van het Duitse leger. De logo patch op de tong, veters op de upper en het gebruik van mesh, leder en suède geven deze minimalistische sneaker een klassieke en luxe uitstraling. De platte rubberen zool maakt deze sneaker een goede combinatie met een retro look. Richtprijs € 825,-.

Maison Margiela Replica Runner
Leather Crown LC 06

Leather Crown LC 06

Deze sneaker van het bijzondere jonge merk Leather Crown heeft een ronde neus, veters op de upper, een logo patch op de tong en decoratieve perforaties. De contrasterende hiel patch, het geprinte logo op de achterkant en de dunne rubberen zool geven deze sneakers een stijlvolle look. Richtprijs € 295,-.