De Reebok Shaq Attaq is terug

Reebok Shaq Attack

Misschien wel met als kers op de taart van de laatste stroom aan reissues van Reebok, volgt na 25 jaar van de eerste signature sneaker van Shaquille O’Neal, deze Shaq Attaq van Reebok. Met zijn debuut in 1992 bracht deze sneaker een imponerend stuk technologie met zich mee, dat net zo opwindend en dynamisch was […]

Misschien wel met als kers op de taart van de laatste stroom aan reissues van Reebok, volgt na 25 jaar van de eerste signature sneaker van Shaquille O’Neal, deze Shaq Attaq van Reebok. Met zijn debuut in 1992 bracht deze sneaker een imponerend stuk technologie met zich mee, dat net zo opwindend en dynamisch was als de beroemde basketballer die er zijn naam aan verbond. Met deze reissue van de Shaq Attaq schotelt Reebok ons 25 jaar sneaker geschiedenis voor onze voeten. Wie lust dat nou niet?

De sneaker beschikt over het “Reebok Pump Support & Cushioning” systeem met het Dunkman logo, graphlite technologie, een SHAQ hangtag en een mix van leer en kunstleren toplaag van de sneakers. Om de signture af te maken heeft de sneaker een geborduurd Reebok en Shaq logo. Kortom, echt een hele toffe high top die niet mag ontbreken. Als je dan gaat voor een van de reissues van Reebok, dan is de Reebok Shaq Attaq zeker geen verkeerde keuze. Dit stukje geschiedenis is verkrijgbaar vanaf 145 EUR.