Crossover : Nike VaporMax 97 “Metallic Gold”

De kleur “Metallic Gold” was een van de populairste colorways op de OG Air Max 97 en nu komt er ook een Nike Air Vapormax 97 uit in dezelfde colorway. Dit wordt pas echt een knaller!

Het oude vernieuwd
Deze schoen laat je vast terugdenken aan de Nike Air Max 97 “Metallic Gold” die in mei een restock zal krijgen. Dat is ook zeker niet zo gek als je bedenkt dat het bovenwerk van beide schoenen precies hetzelfde zijn. De zool van de schoen is daarentegen wel veranderd. De Air bag is nu veranderd door de revolutionaire Air-Sole unit van de Air VaporMax. De schoen bevat dus een combinatie van de twee meest iconische voorbeelden van Air over de gehele lengte en vormt zo een mooi en origineel design. Kortom, wederom een briljante crossover sneaker van Nike.

De Air-Sole van de VaporMax
De zool van deze schoen geeft een lichte en veerkrachtige demping. Het bevat geen aanvullende elementen wat zorgt voor een uitstekende loopervaring. Met zoveel Air onder je voeten loop je echt op wolkjes.

Colorway “Metallic Gold”
Het bovenwerk van deze schoen komt dus overeen met de OG Air Max 97 “Metallic Gold” en heeft dus ook dezelfde colorway. De gouden strepen die over gehele schoen staan versterken elkaar met verschillende soorten van de kleur goud, zodat de strepen erg opvallen. Dit geeft natuurlijk een flitsende uitstraling en trekt erg aan. Daarnaast komen in de schoen ook nog rode en zwarte tinten voor. Het Nike logo op de zijkant springt er erg uit, omdat de kleur van het logo afwijkt van de kleur van de gehele schoen.

Prijs
De prijs van deze schoen zal 225 euro bedragen, maar dit zal het zeker waard zijn als je bedenkt wat je ervoor terug krijgt. Deze schoen mag zeker niet ontbreken in je collectie, omdat het een erg populaire combinatie is en je hier zeker de blits mee zal zijn. Er komt ook nog een release aan voor dezelfde schoen, maar dan met de “Metallic Silver” colorway. De release datum van deze schoen is al 31 mei, wees voorbereid en pak jouw kans om deze schoen te krijgen!

Nike VaporMax 97 “Metallic Gold”

Release datum: 31-05-2018
Prijs: €225
Stylecode: AJ7291-700
Colorway: Metallic Gold/Varsity Red-Black- hite

  Shop de AJ7291-700 bij de volgende webshops

   
 • 190.00
  Verzendkosten : 13.95 EUR
  Laatste update : 5 maanden geleden
  BEKIJK
  Maten :