Arkk: Deens Dynamiet

Ben jij helemaal uitgekeken op Nike en Adidas? Zie je Asics ook niet zitten? Probeer dan eens iets totaal anders. Reis tussen je oren af naar de wouden en meren van de Scandinavië. Daar, in Kopenhagen, vind je ARKK Copenhagen. Prachtige, stilistische sneakers die positief opvallen. Als die goeie ouwe Noach nu weer een wijngaard zou [...]

Ben jij helemaal uitgekeken op Nike en Adidas? Zie je Asics ook niet zitten? Probeer dan eens iets totaal anders. Reis tussen je oren af naar de wouden en meren van de Scandinavië. Daar, in Kopenhagen, vind je ARKK Copenhagen. Prachtige, stilistische sneakers die positief opvallen.

Als die goeie ouwe Noach nu weer een wijngaard zou planten, zou hij dat doen in de schoenen van ARKK. Het materiaal van ARKK loopt namelijk als een schip zo comfortabel. Deze sneakers gaan naast comfort ook voor een oprecht uniek design.

ARKK schoenen

Het Deense merk valt op in sneakerland. Dat zit hem met name in de omerkelijke designs en gewaagde structuren van de schoenen. Dat maakt deze schoenen heel interessant voor fijnproevers. De weelderige patta’s doen het dan ook goed op verschillende designbeurzen wereldwijd. Zo wist het team van ARKK er positief mee op te vallen op SEEK Berlin. De verschillende vormen van ARKK vallen nu eenmaal op. Ze springen eruit door het vele gebruik van Nubuck en Mesh in combinatie met hele bijzondere veterstructuren.

Het ontstaan van ARKK Copenhagen

Het creëren van de brand ARKK is misschien niet te vergelijken met het bouwen van een groot schip, toch druppelt de passie er vanaf. De Deense oprichters Kasper Høj Rasmussen en Thomas Refdahl hadden een ware passie voor streetwear. Ze zochten iets om hun eigen stijl te benadrukken. In slechts twee jaar waren de schoenen van ARKK al in meer dan 36 landen wereldwijd verkrijgbaar. Na de oprichting in 2014 is ARKK dus enorm geëxplodeerd. De designs worden nog altijd gemaakt in Kopenhagen. Noors design staat centraal in de inspiratie voor de sneakers. Reden genoeg om de sneakers van ARKK eens van dichtbij te bekijken.

Gelukkig zit je dan goed op Sneakers4u. Hier shop jij snel en gemakkelijk naar de sneakers van ARKK. Bijvoorbeeld bij de onderstaande modellen.