Nieuw: De Nike Air Max 180

Het nieuwe meesterwerk van de Amerikaanse reus Nike is de Air Max 180. Dit pareltje is een resultaat van de samenwerking tussen de geniale designers Tinker Hatfield en Bruce Kilgore. De mannen achter de Air Max (Hatfield) en de Air Force (Kilgore) bundelen hun creativiteit voor de Air Max 180. Deze unieke rerelease maakt ons […]

Het nieuwe meesterwerk van de Amerikaanse reus Nike is de Air Max 180. Dit pareltje is een resultaat van de samenwerking tussen de geniale designers Tinker Hatfield en Bruce Kilgore. De mannen achter de Air Max (Hatfield) en de Air Force (Kilgore) bundelen hun creativiteit voor de Air Max 180. Deze unieke rerelease maakt ons als team van Sneakers4u heel blij. Op 2 februari is hij weer verkrijgbaar.

Bijzonder aan deze sneaker is de zichtbare air op zowel de midsole als de buitenzool. Op deze wijze was de ‘180 graden’ air demping enorm goed te zien. De upper van de schoen heeft een dynamische stretch binnenmouw die meebeweegt met de voet terwijl de mooi gevormde hak voldoende support geeft. De grooves op de voorvoet zijn een experiment in natuurlijke beweging tijdens het lopen. Op die manier is comfort gegarandeerd. De Nike Air Max 180 was dan ook een echte hit bij de release.

Runner

De zichtbare air op de schoen maakte van deze runner meteen al een icoon in het straatbeeld wereldwijd. Nike deed dan ook enorm haar best om deze sneaker zo uniek mogelijk op de markt te brengen. Compleet met campagnes waar stripfiguurtjes en filmregisseurs (waaronder David Cronenberg) bij betrokken zijn. Zo stond de 180 al vanaf dag 1 op de kaart. Tel daar de unieke kleuren zoals je ze alleen zag in de 90’s bovenop en je hebt een hele mooie patta.

Icoon

Dit is de eerste Nike Air die waarbij de Air Technologie bij iedere stap de grond raakte. De Air Max 180 is een icoon. Binnenkort is de schoen gewoon weer verkrijgbaar. Shop hem hier, op Sneakers4u.

Bron: Nike