Air Jordan alleen voor dames

Air Jordan 1 komt binnenkort weer in heel veel nieuwe kleuren. Niet zomaar wat klassieke releases, maar een nieuwe lijn speciaal voor dames. De AJ I Season of Her collectie bevat unieke colorways van hele fijne materialen. Nog nooit waren Jordans zo vrouwelijk en elegant. Het is dus een fraaie release van Nike. Deze Jordans […]

Air Jordan 1 komt binnenkort weer in heel veel nieuwe kleuren. Niet zomaar wat klassieke releases, maar een nieuwe lijn speciaal voor dames. De AJ I Season of Her collectie bevat unieke colorways van hele fijne materialen. Nog nooit waren Jordans zo vrouwelijk en elegant. Het is dus een fraaie release van Nike.

Deze Jordans staan niet voor een unieke periode uit het leven van Michael Jordan. Het zijn kleurrijke opties helemaal voor haar. De satijnen materialen maken dit model als lifestyle shoe compleet. Het is echt een sneaker voor iedere dag en ieder moment. Vanaf 25 januari zijn deze sneakers voor 160 euro te koop. Bekijk tot die tijd maar eens rustig de verschillende kleuren zoals in de bovenstaande afbeelding.

Vanaf 25 januari

Zo hebben we de zacht paarse Purple Earth. Daarnaast is er de frisse Mint Foam. Alsof dat niet licht genoeg is, tovert Nike ook de Hydrogen Blue tevoorschijn. Toch een was klassiekere uitstraling? Probeer dan de Light Aqua. Als echte knaller is er ook nog de Sun Blush. De Barely Grape geeft net wat meer die speelse look. Ietwat subtieler is de Sunset Tint. Orchid Mist vinden wij een echt kleurtje voor de lente. Houd je het liever minimalistisch? Probeer dan zeker de Red Silt. Bekijk ze vanaf 25 januari bij Sneakers4u. Kun je niet wachten? Shop dan nu alvast de tofste Jordans op onze Air Jordan pagina.

Bron: Nike