Geel, de kleur van dit jaar

We durven het hardop te zeggen. Geel is dé kleur van 2018. Zet de klassieker van Coldplay dus maar op standje burenruzie en plak de monitor van je collega vol gele post-its. Pikachu is weer in de mode. Dat gaan we vieren op Sneakers4u met hele toffe gele patta’s. Het is misschien ook wel guitig […]

We durven het hardop te zeggen. Geel is dé kleur van 2018. Zet de klassieker van Coldplay dus maar op standje burenruzie en plak de monitor van je collega vol gele post-its. Pikachu is weer in de mode. Dat gaan we vieren op Sneakers4u met hele toffe gele patta’s. Het is misschien ook wel guitig om te kijken waar deze opmerkelijke trend vandaan komt.

Over waar het vandaan komt kunnen we kort zijn, uit de lucht. Sommige fashion blogs spraken van een gele golf tijdens de Paris Fashion Week. Of het bewust is weten we niet, wat we wel weten is dat enorm veel grote merken de kleur als nieuwe trend presenteren. Daarbij dragen veel beroemdheden de kleur nu ook al op de rode loper of op hun pics op Instagram.

Pink

Waar we vorig jaar nog veel roze (millennial pink) als trend zagen, neemt geel nu die plek in. Niet zomaar een felle kleur geel, maar meer een donkerdere, mosterdachtige kleur geel. Ieder merk en iedere winkel voert nu wel iets in het geel, of er zijn gele modellen aangekondigd.

Trendy Sneakers

Geel is in ieder geval wel leuk te combineren met verschillende stijlen. De kleur geel is prima als winterse sneaker. Die winter duurt nog wel even, dus zorg dat je er trendy bij loopt. Ook in de zomer blijft geel prima. De vrolijke kleur brengt bij iedereen wel een zonnig gevoel naar boven. Geel past daarbij gewoon op bijna iedere kleur. Het combineert dus lekker makkelijk.

Wij hebben deze gele sneakers al gevonden en lopen zelf ook al even op gele wolken. Shop hier de gele Nike Air Force.
(bron afbeelding boven: glueckstreter.de)