Nike lanceert nieuwe Air Jordans

Air Jordan I Wings zijn vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar. Om 16.00 uur (Nederlandse tijd) gaan deze unieke sneakers in de verkoop. Wings De Air Jordan I Wings zijn een ode aan het seizoen van 1985-86 van Michael Jordan. Door een gebroken voet kon MJ 60 wedstrijden niet in actie komen. De Chicago Bulls wonnen slechts […]

Air Jordan I Wings zijn vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar. Om 16.00 uur (Nederlandse tijd) gaan deze unieke sneakers in de verkoop.

Wings
De Air Jordan I Wings zijn een ode aan het seizoen van 1985-86 van Michael Jordan. Door een gebroken voet kon MJ 60 wedstrijden niet in actie komen. De Chicago Bulls wonnen slechts 30 wedstrijden in die periode. Ondanks deze tegenvaller keerde Jordan halverwege maart terug en wist het team toch de playoffs te bereiken.

Michael Jordan haalde een playoff record door wel 63 punten te scoren in de eerste wedstrijd die Chicago speelde in de playoffs. Gemiddeld scoorde hij 43,7 punten per wedstrijd. Het was duidelijk dat MJ helemaal terug was.

Vertrouwen
De Air Jordan I Wings zijn een ode aan het innerlijke vertrouwen van de grote Michael Jordan. De klassiek gouden schoen met zwarte tinten vallen op door de klasse die ze uitstralen.

Vanaf vandaag zijn deze Jordans te koop. Bekijk ook eens het aanbod op Sneakers4u voor de mooiste Air Jordans in de sale. Vind jouw paar vandaag nog op Sneakers4u.