Weekendtip: Pony Sneakers!

Vandaag besteden we aandacht aan Pony sneakers. Een uiterst toegankelijke sneaker voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien is Pony een schitterend sportmerk met een mooie geschiedenis. Zo werd het merk gedragen door de levende voetballegende Pelé. Dat is toch best uniek. Pony komt uit New York City. Niet een stad waarvan je verwacht dat er […]

Vandaag besteden we aandacht aan Pony sneakers. Een uiterst toegankelijke sneaker voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien is Pony een schitterend sportmerk met een mooie geschiedenis. Zo werd het merk gedragen door de levende voetballegende Pelé. Dat is toch best uniek.

Pony komt uit New York City. Niet een stad waarvan je verwacht dat er voetbalschoenen vandaan komen. Pony heeft echter ook schoenen gemaakt voor de Oakland Raiders en verschillende tennissters, basketbalspelers en honkballers. Pony was vorige eeuw een veelzijdig sportmerk. Dat zie je nog altijd aan de sportieve designs.

New York New York

Veelzijdig zijn de sneakers nog altijd. Rondom de veertigste verjaardag van Pony kwam het merk met diverse hele geniale samenwerkingen. Het draaide allemaal om het thema New York. DKNY, Colette en Mark McNairy zijn wat voorbeelden van merken waarmee Pony een collag had. Sinds die tijd is Pony helemaal aanwezig als een topmerk op het gebied van Urban Streetwear. Deze toegankelijke schoenen pik je heel gemakkelijk mee. Ze passen perfect bij jou als gewone sneakers voor het dagelijks leven. Reden genoeg om eens rond te kijken in onze collectie.