Voorjaarstrend: Woven sneakers

Dit voorjaar gaat de Woven schoen een slag maken. Deze moderne variant op het traditionele ambacht van het weven heeft de aandacht van internationale trendwatchers gegrepen. Maak die korte spijkerbroek of die leuke zomerjurk af met luchtige sneakers die passen bij een lekker zonnetje. Bovendien staan de woven sneakers bekend om hun optimale comfort.  Er [...]

Dit voorjaar gaat de Woven schoen een slag maken. Deze moderne variant op het traditionele ambacht van het weven heeft de aandacht van internationale trendwatchers gegrepen. Maak die korte spijkerbroek of die leuke zomerjurk af met luchtige sneakers die passen bij een lekker zonnetje. Bovendien staan de woven sneakers bekend om hun optimale comfort. 

Er zijn verschillende goede opties als het gaat om woven sneakers. Hieronder zie je diverse opties van Nike staan. Deze gave sneakers maken jouw collectie voor deze lente echt compleet. Shop dus nu jouw nieuwe woven schoenen. Klik op de afbeelding, zoek een leuk paar uit en ga lekker genieten op een terrasje.

1. Nike Mayfly

2. Nike Air Footscape

3. Nike Juvenate Woven