Ook Steve Madden waagt zich aan de Dad sneakertrend

De designers van Steve Madden hebben zich dit keer laten inspireren door de sneakers die je vader draagt als hij het gras maait of zijn auto wast. Zijn lelijke en praktische sneakers zijn natuurlijk super comfortabel en uitermate degelijk. Pappa weet wel wat hij graag draagt als hij op zijn vrije zondagmiddag aan de slag gaat. Maar wat gebeurd er als Steve Madden een pappaschoen oppakt en door zijn design afdeling haalt? Wij laten het je zien…

Het team achter de nieuwe dad sneakers van Steve Madden hebben zich flink laten inspireren door de chunky dad sneakers trend die als een woeste storm in het voorjaar van 2018 zijn intrede deed. Alles mag lomp en groot. Vooral de zool. En het liefst nog wat contrasterende kleuren. En dat is gelukt. Zie hier de Steve Madden Zela.

Steve Madden Zela dad sneaker
Met een extra dikke rubberen zool en trendy contrasterende details stijgt deze dad sneaker boven zichzelf uit op meer dan één manier! Met deze opvallende Zela’s maak al snel je indruk op fashionista’s en sneakerheads buitenshuis. Je kan deze dad sneaker het beste dragen met een simpele casual look zodat hij voor zichzelf spreekt. Laat je inspireren door een van de onderstaande outfits.

De Steve Madden Zela is verkrijgbaar vanaf 119.99 en is verkrijgbaar in meerdere colorways.