Nieuw: de PG2 Playstation

Niet iedereen is misschien van het gamen. Maar Nike brengt nu wel een hele stoere sneaker geïnspireerd op een spelcomputer. Wees 'on top of the game' met deze nieuwe Nike PG2 PlayStation. Deze basketbalschoen van Paul George ziet er schitterend uit. Reden genoeg om er meer over te vertellen. Paul George is een Amerikaanse basketballer [...]

Niet iedereen is misschien van het gamen. Maar Nike brengt nu wel een hele stoere sneaker geïnspireerd op een spelcomputer. Wees ‘on top of the game’ met deze nieuwe Nike PG2 PlayStation. Deze basketbalschoen van Paul George ziet er schitterend uit. Reden genoeg om er meer over te vertellen.

Paul George is een Amerikaanse basketballer die speelt bij de Oklahoma City Thunder in de NBA. Al eerder bracht hij voor Nike de PG 1 op de markt. Deze sneaker werd in Amerika een dikke hit. Nu brengt George de PG 2 uit. Een nieuwe hit vanuit een nieuwe inspiratie.

PlayStation PG 2

George is een groot liefhebber van gamen en de fantasiewereld die daar achter steekt. De sportheld houdt van strijd en competitie en vindt dit naast het basketbalveld dus ook terug in gaming. Paul George heeft een voorliefde voor de Sony PlayStation 4. Nu kan hij basketbal en gamen eindelijk combineren in de versie van de nieuwe PG 2. Wij houden deze sneakers nauwlettend in de gaten. Vanaf 22 februari shop je hem voor 110 euro.