Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Models > Puma R698

Puma R698 sneakers

De PUMA R698. Ooit een bekende hardloopschoen. Inmiddels gewaardeerd als stijlvolle streetwear schoen. Shop nu zelf deze PUMA sneaker in de sale of uitverkoop. Kies uit één van de vele colorways en shop jouw paar voor dames of heren.

Bekijk hieronder de 60 Puma R698 uit meer dan 129 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–48 van 60 sneakers

Puma R698 voor dames en heren

De PUMA R698 sneakers zijn uitgebracht in de jaren '80 als hardloopschoen. Iets wat we wel vaker zien bij populaire sneakers en wat bij vele sneakermerken het geval is. Het model van de R698 bleek echter ook uitstekend geschikt als stijlvolle streetwear. De sneaker is dan ook nu nog een fashion-icoon die in het dagelijks leven veel wordt gespot. De sneaker kenmerkt zich door het gebruik van mesh en suede en met subtiel gebruik van het PUMA merk. De dikke Trinomic zool past perfect in de huidige sneaker trend waarbij een beetje platform sneaker hip en trendy wordt gezien. Al sinds medio jaren 80 is de lichtgewicht Puma R698 sneaker veel gespot op straat bij heren, dames en kids en hebben vele kleurvarianten de harten veroverd van menig sneaker liefhebber. Voor iedereen is wel een fraaie Puma te vinden.

In de uitverkoop

De Puma R698 is geschikt voor zowel mannen als dames. De sneakers zijn in verschillende types verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de soft pack of de coral collorway. De comfortabele gympen vind je hier op Sneakers4u in enorm veel variaties. Koop de Puma R698 eenvoudig bij één van onze tientallen partners. Op Sneakers4U is het eenvoudig te zien of de R698 in de sale of uitverkoop zijn. Tevens kan je sorteren op maat, kleur en prijs. Hier vind jij absoluut jouw nieuwe sneakers.