Nike SB sneakers

Koop en vergelijk de Nike SB schoenen op Sneakers4u. Met ruim 120 aangesloten webshops is dit de place to be voor de skateboardlijn van Nike. De Nike SB is een skateschoenen lijn gericht op skaters en weet zich door intensieve samenwerking met o.a. Paul Rodriquez, Eric Koston, Lewis Marnell, Luan Oliveira en Stefan Janoski als populairste skateschoenen ter wereld positioneren. De lijn bestaat uit o.a. de topmodellen Nike SB Dunk, Nike SB Janoski, Nike SB Lunar, Nike SB Team Edition, Nike SB Eric Koston en de Nike SB Janoski Max. Op Sneakers4u hebben we de hele Nike SB lijn uitgewerkt. Maakt gebruik van onze selectie filters. Go skate and have fun - just do it!

Weergave 1–24 van 362 sneakers

Nike SB voor dames en heren

Nike SB, het is één van de meest uitgebreide lijnen van Nike. Deze skateboard lijn is enorm uitgebreid en kent diverse toffe modellen. Sommigen hiervan behoren zelfs tot de populairste sneakers van Nike. Denk dan aan de SB Stefan Janoski, de SB Dunk en de SB Blazer. Dan hebben we de SB Bruin nog niet eens genoemd. In ieder geval is er genoeg te genieten in deze unieke uithoek van het Nike universum.

Nike SB stijl

De Nike SB sneakers hebben over het algemeen één ding gemeen. Ze zijn vaak basic en wars van flauwekulletjes. Voor gewoon strakke en minimalistische schoenen loont het om eens de SB schoenen te bekijken. Want die vind je daar. De SB lijn zit vol duurzame design met goede demping en stevige ondersteuning. Vergeet niet dat de sneakers ooit bedacht zijn om op te skaten. Dat doel moeten ze dus nog steeds kunnen dienen. De Nike SB vind je in zoveel low als high uitvoeringen. De SB lijn staat trouwens ook bekende om het welbekende wafelpatroon in de zool. Hoewel de SB lijn daar niet uniek in is, is het zelden zo sterk uitgevoerd als bij deze sneakers. Vroeger waren er zelfs basketbalschoenen zoals de Dunk, die zijn echter helemaal omgevormd tot skateschoenen.

Nike SB shoppen

Jouw favoriete stijl en kleur in de Nike SB shop je snel, overzichtelijk en voordelig op Sneakers4u. Kies je kleur en je maat en shoppen maar. Wie weet welk bedrag jij weet te besparen bij onze prachtige webwinkels. Jouw outfit slaagt met de juiste sneakers en die vind je hier.