Home > Models > Nike Air Max > Nike Air Max BW

Nike Air Max BW

Nike Air Max BW sale en uitverkoop

Nike Air Max BW sneakers

Bekijk hieronder de 117 Nike Air Max BW uit meer dan 125 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–72 van 117 sneakers

Nike Air Max BW voor dames en heren

De Nike Air Max BW is voor het eerst uitgekomen in 1991 als een onderdeel van de Nike International Series. Hij stond ook wel bekend als de Nike Air Max Classic. Het deel BW in de naam staat voor Big Window. Dit kwam door het grote deel lucht wat je kon zien zitten in de zool.

Persoonlijk vind ik de Nike Air Max BW erg op de Nike Air Max 1 Lijken. Dus is de Nike Air Max BW net niet helemaal wat je zoekt dan kan je daar ook nog kijken. Natuurlijk zijn er nog veel meer modellen van Nike. Zoals de Nike Air Max Command of de Nike Air Max 2016. Bekijk dan zeker onze pagina waarin we de meest populaire Nike Air Max modellen uitlichten.

Sneakers4u
Met ons aanbod van meer dan 120.000 sneakers weten wij bijna zeker dat er wel een sneaker voor jou tussen zit. Sneakers4u heeft de mogelijkheid om te filteren aan de linker kant. Zo zie je alleen nog maar de sneakers die bij jouw voorkeuren passen.Wij hebben alle grote merken als Nike, Adidas, Reebok en Puma, maar we hebben nog veel meer merken. In totaal komen we op meer dan 2450 verschillende merken.

Is dit net niet het Nike Air Max model dat je zoekt? bekijk dan onze Nike Air Max pagina om al onze Air Max modellen te zien