Weekendtip! Korting bij Afew, Burner en Inflammable

Het is weer zo ver. De moddervette sneakershops Afew Store, Burner.de en Inflammable geven korting op hun sneakers. Alle drie de winkels hebben een hele brede en diverse collectie. Dus er is reden genoeg om de aanbiedingen te checken. De korting bij Afew Store is het grootst. Door de code 10-PR-14-BB in te voeren krijg […]

Het is weer zo ver. De moddervette sneakershops Afew Store, Burner.de en Inflammable geven korting op hun sneakers. Alle drie de winkels hebben een hele brede en diverse collectie. Dus er is reden genoeg om de aanbiedingen te checken.

De korting bij Afew Store is het grootst. Door de code 10-PR-14-BB in te voeren krijg je 10% korting op vrijwel de gehele collectie. Burner.de en Inflammable hebben kortingscodes die je een voordeel van 5 euro opleveren. Voor Burner vul je de kortingscode affbur17 in en voor Inflammable is dit affinc17. De kortingen gelden tot en met 31 december.

Alle kleine beetjes helpen, dus ook dit voordeeltje pak je mooi mee. Altijd fijn om het weekend te beginnen met de gedachte dat je twee drankjes hebt bespaard.