De mooiste sneakers van Under Armour

Wij van Sneakers4u geloven in Under Armour als fashion merk. Het bedrijf uit de Amerikaanse stad Baltimore is natuurlijk al een gigant in uitstekende sportkleding. In sportschoenen zijn ze dan heel groot. Toch slaagt Under Armour er niet 100% in om net die sneakervormen naar de straat te halen. Zonde, want Under Armour heeft hele [...]

Wij van Sneakers4u geloven in Under Armour als fashion merk. Het bedrijf uit de Amerikaanse stad Baltimore is natuurlijk al een gigant in uitstekende sportkleding. In sportschoenen zijn ze dan heel groot. Toch slaagt Under Armour er niet 100% in om net die sneakervormen naar de straat te halen. Zonde, want Under Armour heeft hele gave sneakers.

Wij zijn niet de enige die geloven in Under Armour. Sneakers4u heeft hierin een onwaarschijnlijke medestander. Niemand minder dan de excentrieke topvoetballer Memphis Depay is een groot fan van Under Armour. Op zijn Instagram zien we de superster geregeld Under Armour sneakers dragen.

Under Armour sneakers

We zijn, net als Depay, met name gecharmeerd van de Under Armour UA HOVR Phantom. Dit is de sneaker die Depay dan ook draagt op één van zijn foto’s. Shop deze schoen door op de foto te klikken.

Bron: @memphisdepay (Instagram)