Tip! De Asics Gel Lyte Komachi

De Asics Gel Lyte Komachi is een werkelijkwaar prachtige sneaker speciaal voor dames. Dat maakt deze schoen bijzonder, want het is het eerste item uit de lijn van Asics Tiger die exclusief voor vrouwen is. Het futuristische design is duidelijk geïnspireerd op verschillende andere modellen van Asics zoals de Gel Lyte V en de Gel [...]

De Asics Gel Lyte Komachi is een werkelijkwaar prachtige sneaker speciaal voor dames. Dat maakt deze schoen bijzonder, want het is het eerste item uit de lijn van Asics Tiger die exclusief voor vrouwen is. Het futuristische design is duidelijk geïnspireerd op verschillende andere modellen van Asics zoals de Gel Lyte V en de Gel Kayano.

De gloednieuwe zool is extreem licht gemaakt. Een minimaal design wordt zo met gebruiksgemak gecombineerd. De gestroomlijnde look in de bovenkant geven de schoenen een hele vrouwelijke vorm mee. De typische kooi zoals we die kennen van Asics is minimaal gebruikt. Dit zorgt mede voor de open feel van deze bijzondere sneaker.

Sale en uitverkoop

De Asics Gel Lyte Komachi shop je op Sneakers4u altijd in de sale en uitverkoop. Deze schoenen zijn trouwens helemaal niet zo duur van zichzelf. Al voor 50 euro heb je jouw paar Asics. Reden genoeg om het aanbod eens te checken door op het plaatje te klikken. Hier shop je jouw zomerse look.