Nike Air Vapormax Plus Retuned Air

Sinds zijn lancering in 1998 hebben fans zich aangetrokken gevoeld tot de opvallende stijl van de Air Max Plus. De unieke overlay met glanzende strepen roept een soort oergevoel op. En nu is aan deze krachtige look een gloednieuwe lichte zool toegevoegd: de revolutionaire Air demping over de volledige lengte van de VaporMax. Bekijk de [...]

De Nike Air VaporMax Plus, Zwart worden aangeboden door webshop size? en zijn direct uit voorraad leverbaar. Deze sneakers uitgevoerd in de kleur(en) zwart worden geleverd binnen 3 tot dagen. Voor de verzending van bestellingen boven de 70 EUR brengt size? géén verzendkosten (4 EUR) in rekening.

Beschrijving Nike Air VaporMax Plus, Zwart
Nike brengt het verleden en het heden samen door het samenvoegen van de Nike Air VaporMax lichtgewicht midsole en de legandarische Air Max Plus upper. Het paar heeft een tijdloze ‘Triple Black’ colourway op een nylon upper dat perfect past bij de lace cage voor een supportive fit op een full-length Air unit. De Air VaporMax Plus bevat subtiele branding en een bubble outsole voor max comfort 924453-009.