Nike M2K Tekno sneakers

Al jaren is Nike een zeer hoog gewaardeerd en gerenommeerd sportmerk. Ze overheersen de markt met zowel sportschoenen als sportkleding- en accessoires en heeft wereldwijde bekendheid. De Nike M2K Tekno is de nieuwe, hippe sneaker van Nike! Deze innovatieve techno sneaker is geïnspireerd op de Monarch 1, met herkenbare elementen van de Monarch 4. De sneaker werd in april 2018 geïntroduceerd en ze zijn zowel verkrijgbaar in heren sneakers als in dames sneakers.

Weergave 1–24 van 227 sneakers

Nike M2K Tekno voor dames en heren

Nike vindt zijn oorsprong in Amerika en is een grote sponsor van uiteenlopende sporten en atleten. Het befaamde en onmiskenbare logo van Nike, ook wel ‘Swoosh’ genoemd, kom je overal tegen. Ook leuk om te weten is, dat Nike is vernoemd naar de gevleugelde Griekse godin van de overwinning. Een tijdloze naam die nog steeds naadloos aansluiting vindt in waar het merk hedendaags voor staat.

De oorsprong van Nike

Phil Knight uit het Amerikaanse Portland, is de oprichter van Blue Ribbon Sport, de voorloper van Nike. In 1978 werd Blue Ribbon Sport verruild voor de bedrijfsnaam die wereldwijde bekendheid vergaarde: Nike. Nike heeft het merk groot weten te maken door beroemde atleten in de sportwereld aan zijn merk te verbinden en hen in grote reclame campagnes te betrekken. Baanbrekende slogans en reclamecampagnes deden de rest.

Details van de Nike M2K Tekno

Wanneer we onze bezoekers spreken merken we dat ze denken dat de sneaker de Nike Techno heet in plaats van de Nike M2K Tekno. Een verwarrende vergissing zeker als je kijkt welke rol Nike heeft gespeeld binnen de techno scene met de Air Max als onovertroffen gabber sneaker in de jaren 90. De Nike M2K Tekno heeft dus niet te maken met dit verleden dat sterk was geassocieerd aan de techno-scene.

Zowel de heren als de dames Nike M2K Tekno beschikken over een combinatie bovenwerk en zijn voorzien van demping met licht foam. Dit bewerkstelligt comfort, ondersteuning en rekbaarheid. De schoen zit soepel en ze vormen zich naar de voet. Ze ogen als sportieve en moderne sportschoenen en toch behouden de gympen hun klassieke en onmiskenbare uitstraling. Als je een strakkere pasvorm prefereert, neem dan een halve maat kleiner dan wat je normaal draagt.

De M2K Tekno voor heren zijn initieel verkrijgbaar in zes kleuren en de dames variant is verkrijgbaar in zeven kleuren. Vanwege hun robuuste uitstraling, vallen de Nike M2K Tekno gympen ook wel onder de noemer ‘dad shoes’. Hun robuuste voorkomen doet echter niets af aan hun sportieve en eigentijdse uiterlijk.

Voordelen van Sneakers4u

Wil jij een paar Nike M2K Tekno sneakers voor de voordeligste prijs? Ben je op zoek naar een paar andere trendy sneakers? Of ben je op zoek naar gympen in de sale of in de uitverkoop? Spaar dan tijd uit, surf naar Sneakers4u.nl en zie in een oogopslag waar jouw favoriete sneakers voor de zachtste prijs aan worden geboden. De nieuwste sneakers en het grootste aanbod, vind je met behulp van Sneakers4u: dé sneakerzoekmachine voor jou!