Sneakers4u > Models > Nike Kobe A.D.

Nike Kobe A.D. sneakers

Kijk dat is nog eens een fantastische sneaker. De Nike Kobe A.D. is een basketbalschoen die enorm veelzijdig en innovatief is. Kobe liet zich inspireren door voetbalschoenen en creëerde een sportschoen die zijn weerga niet kent. Shop ze in de sale en kies een unieke kleur. Of het nu zwart, wit, grijs, paars, blauw, geel of groen is: deze schoenen pak je hier echt lekker mee op jouw manier.

Weergave 10 sneakers

 • AV3555_003_A_PREM
  Kobe AD Basketbalschoen – Zwart
    111.97
  BEKIJK 
  SALE
 • AQ3740_991_A_PREM
  Kobe A.D. By You Custom basketbalschoen voor heren – Blauw
    160.00
  BEKIJK 
 • Nike Kobe A.D. 1 "City Edition" - Heren Schoenen - 922482-007
  Nike Kobe A.D. 1 “City Edition” – Heren Schoenen
    69.99
  BEKIJK 
 • Nike Kobe AD - Heren Schoenen - AV3555-400
  Nike Kobe AD – Heren Schoenen
    159.99
  BEKIJK 
 • Nike Kobe A.D. 2018 EP sneakers - Zwart
  Nike Kobe A.D. 2018 EP sneakers (zwart)
    170.00
  BEKIJK 
 • Nike Kobe A.D. sneakers - Rood
  Nike Kobe A.D. sneakers (rood)
    285.00
  BEKIJK 
 • Nike Kobe AD low-top sneakers - Blauw
  Nike Kobe AD low-top sneakers (blauw)
    183.00
  BEKIJK 
 • Nike Kobe AD NXT 360 sneakers - Veelkleurig
  Nike Kobe AD NXT 360 sneakers (Overige kleuren)
    455.00
  BEKIJK 
 • Nike Kobe AD sneakers - Zwart
  Nike Kobe AD sneakers (zwart)
    103.00
  BEKIJK 
 • Nike Kobe AD TB Promo sneakers - Blauw
  Nike Kobe AD TB Promo sneakers (blauw)
    120.00
  BEKIJK 

Nike Kobe A.D. voor dames en heren

Voel het veld op de manier waarop Kobe het bedoeld heeft. Kobe Bryant is één van de grootste atleten van de afgelopen jaren. Inmiddels is de topbasketballer met pensioen, maar de sympathieke atleet heeft nog steeds wat moois in huis.

Revolutie

Bryant ontketende een revolutie in de wereld van de basketbalschoen. Basketbalschoenen zijn in principe altijd hoog om de enkel te ondersteunen. Daar had Kobe andere ideeën over. Als jonge jongen heeft Bryant een periode in Italië gewoond. In Zuid-Europa is hij verslingerd geraakt aan het voetbal. Het AC Milan met Ruud Gullit, Frank Rijkaard en Marco van Basten stal voor altijd zijn hart. Nog altijd noemt Bryant Van Basten als zijn favoriete atleet aller tijden.

Op een mooie dag stapte Bryant bij Nike van binnen met de theorie dat de enkels van voetballers veel meer te verduren krijgen. Toch hebben zij lage schoenen. Bryant wilde dan ook experimenteren met lage basketbalschoenen. Daar had Nike in het begin weinig zin in. De voetballiefhebber in Kobe won het echter en zodoende ontstond er een revolutie in de basketbalsport. Een lage sportschoen voor de court.

Flex grooves

De lage schoenen zijn zo ontworpen dat de basketballer nooit de feel mist met de court. De Lunarlon foam zool zorgt voor een uitstekende demping onder de gehele zool. De uitstekende kussens weten alle klappen na iedere jump op te vangen. Dankzij de flex grooves onder de zool bewegen de voeten op een geheel natuurlijke manier zonder vast te zitten in een draai of snelle beweging.

Nu met de Nike Kobe A.D. is er een sneaker ontstaan die zowel in stijl als comfort het beste biedt. De Kobe A.D. staat in het teken van het eindigen van de actieve carrière van Bryant. Zijn invloed op de sport zal nooit verloren gaan. Door de snelheid van de Black Mamba en de comfort van de Zoom Air toe te passen is de ultieme lage basketbal sneaker ontstaan. Door textiel en flywire techniek te gebruiken mag de schoen zich oprecht een lichtgewicht noemen.

Voetbalsneaker op de court

Snelheid begint vanaf de grond. Zo kwam het team achter de Kobe A.D. op het idee om een zool te creëren die maximale ondersteuning en duurzaamheid biedt waarbij alle bewegingen gewoon gemaakt kunnen worden. Zelfs de kleinste details tellen mee. Als basketballer moet je snel kunnen stoppen en schakelen. Dat geeft bepaalde eisen aan een schoen mee. Op initiatief van één van de beste basketballers, en atleten, aller tijden heeft Nike dit in een lage schoen kunnen gieten. Ervaar nu het gevoel van de voetbalschoen waarin gebasketbald kan worden.

Uiteraard werkt de Nike Kobe A.D. niet alleen als sportschoen. De stilistische sneaker doet het uitstekend als streetwear. Loop nu zelf mee op deze innovatie van Nike. Laat de Kobe in je los.