Nike Air Max 720 sneakers

De Nike Air Max 720 is een van de nieuwste sneaker silhouetten uit de Air Max reeks van Nike en is ongekend populair. Deze sneaker met zijn opvallende Air unit en extreme colorways is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en sneaker garderobes. Shop hem hier in de sale of uitverkoop bij een van de ruim 100 aangesloten webshops.

Weergave 1–24 van 572 sneakers

Nike Air Max 720 voor dames en heren

De Air Max 720 wordt gekenmerkt als een futuristisch model, geïnspireerd door het klassieke silhouette, en weet het heden met het verleden te combineren. Uniek is de een nooit eerder ervaren comfort en de hoogste Air unit ooit. De Nike Air Max 720 is verkrijgbaar voor zowel heren als dames en is niet alleen een lust voor het oog maar een waar genot voor jouw voeten.

Over de Nike Air Max 720
De 720 is de eerste Air Max variant voor een volledige lifestyle. Net zoals de Air Max 97, het prestatiepotentieel van de Air-technologie, heeft de 720, opnieuw een volledige lengte eenheid gedefinieerd. Zo breekt de Nike Air Max 720 door met aanhoudende comfortverwachtingen. De vorige versie van de schoen, de 270, heeft een gemeten hoogte van 32 mm. De 720 gaat hier overheen en is 38mm hoog. De hoogste Nike Air Max ooit.

Dit maakt de Air Max 720 de meest elastische van alle Nike schoenen. De hoogste hak in de geschiedenis van de Air Max zorgt ook voor de grootste volumeverplaatsing op de hak. De naam 720 komt van het idee dat de Air unit zichtbaar is vanaf 360 graden, zowel horizontaal als verticaal. Het ontwerp van het eerste model met de 720 unit is geïnspireerd door de natuur. De eerste kleuren werden geïnspireerd door lava-uitbarstingen, de Melkweg, en zonsondergang en zonsopgang. Het maakt de Nike Air Max 720 een van de meest kleurrijke sneakers.

De Air 720 unit bestaat voor meer dan 75% uit gerecycled productieafval. Het doel van Nike is om te zorgen voor een duurzamere toekomst voor de atleten van morgen. De 720 zal zijn weg vinden door een verscheidenheid aan modellen binnen het Nike portfolio die uiteraard hier op Sneakers4u allemaal te vinden zijn.