Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Models > New Balance 247

New Balance 247 sneakers

De New Balance 247 is een echte classic die een plekje verdiend in iedere schoenenkast. Deze heerlijke sneaker is de moeite waard. Het sportieve uiterlijk wordt gecombineerd met een luxe feel. Dat maakt deze schoen, die voor zowel dames als heren geschikt is, een perfect en comfortabel fashion-item. Shop hem nu in allerlei kleuren, van olive tot wit, pink en zwart. Op Sneakers4u zijn ze altijd in de sale of uitverkoop.

Bekijk hieronder de 376 New Balance 247 uit meer dan 129 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–48 van 376 sneakers

New Balance 247 voor dames en heren

De New Balance 247 is een heerlijke sneaker waarbij het Amerikaanse merk zich heeft laten inspireren op modellen uit hun eigen historie. Want het merk heeft als één van de oudste sneakerbrands rechts van spreken als het om historie gaat. Als sinds 1906 maakt New Balance schoenen. Met name in het hardlopen heeft het bedrijf zijn sporen verdiend. Nu scoren ze echter op straat met heerlijke figuren als de 247. Reden genoeg om deze patta's eens beter te bekijken.

New Balance 247 sale

De 247 is een hybride model waar allerlei verschillende aspecten samenvallen. In deze sneaker herkennen we details van de New Balance 574, de NB 998 en de 1300. De schoen ademt een luxe uitstraling waarbij met name de strakke kleuren en premium materialen opvallen. De naam komt van het idee dat deze sneaker 24 uur per dag, 7 dagen per week gedragen kunnen worden. De zachte hiel van de schoen zorgt voor comfort. De lichte middenzool van REVLite zorgt voor minder gewicht. De demping werkt heel goed en de maten kloppen exact. De schoen is ademend. De luxe look komt overeen met het gevoel van totale ontspanning bij het dragen. Deze sneaker geeft je echt waar voor je geld.  Toch is hij ook nog eens in de sale of uitverkoop. Reden genoeg om de New Balance 247 te shoppen op Sneakers4u.

In alle maten

Deze sneaker is comfortabel en past gewoon lekker. Bekijk dus nu ons aanbod en shop hem in alle kleuren voor zowel dames als heren. De New Balance 247 koop je ook voor kinderen, want iedereen verdient deze sneakers. Wat een topproduct.