Adidas Samba sneakers

Laat de Messi in je los met de Adidas Samba. Een geweldige sneaker met een rijk voetbalverleden. De schoenen brengen het veld naar de straat. Shop deze sportieve schoenen nu in onze sale en outlet. Zowel voor dames en heren hebben wij mooie Samba's, hier op Sneakers4u.

Weergave 1–24 van 408 sneakers

Adidas Samba voor dames en heren

Adidas samba werd oorspronkelijk uitgebracht in de jaren 1950 en domineert indoor voetbal al decennia lang met een reden. Deze legendarische schoenen hebben een leren bovenwerk en een lichtgewicht EVA tussenzool voor een betere respons op binnenoppervlakken. Het was vanaf het begin gemachtigd met sterke en duurzame materialen die de veiligheid en behaaglijkheid garanderen. Deze sneakers zijn nu een van de populairste schoenen op de markt, dankzij de vernieuwende en klassieke verkopende ontwerpen. Het is een van de klassieke en meest stijlvolle vintage merken die je overal op straat terug ziet. De schoenen gaan ook nog eens lang mee en bieden hoge prestaties.

Wat maakt de Samba's onovertroffen?
Het heeft een merk op de tong van de schoen voor een toegevoegde aanpassingsfactor. Gummi-rubberbodems en goudfolie Samba-branding vervolledigen het ensemble. Dat maakt het perfecte dames sneakers en heren sneakers die ieder outfit compleet maken.
Adidas gebruikt de beste beschikbare technologie om een ​​van de meest duurzame en flexibele schoenen te testen en te maken die de huidige markt overtreft en samengaat met de nieuwste trend van sneakers over de hele wereld. Die schoenen hebben een betaalbare prijs voor beide geslachten, zeker als je ze in de sale koopt! Ze zijn eenvoudig, retro en gemakkelijk schoon te maken en worden geleverd met een esthetisch ontwerp: een pronkerige vintage look, waardoor je er geweldig uitziet. De meeste zijn lichtgewicht sneakers en stevig gebouwd met sterke lederen materialen voor duurzaamheid. De Samba's hebben een volledig leren bovenwerk met contrastkleurig leer op de driekleuren-branding en het hiellipje. Er is ook premium suède op het T-toe-paneel van de sneaker en wordt op drie verschillende manieren uitgebracht, die exclusief online beschikbaar zijn.

Sneakers4U
Op sneakers4U, het grootste sneakerplatform, vind je de beste uitverkoop en sale. Door jouw favoriete sneakers in de sale te kopen, bespaar je mooi geld waar je bijvoorbeeld een tweede paar mee kunt kopen! Kijk snel op ons platform en vind jouw perfecte match.