Home > Models > Adidas Busenitz

Adidas Busenitz

Koop de Busenitz skateschoenen en sneakers in de sale

Adidas Busenitz

Bekijk hieronder de 42 Adidas Busenitz uit meer dan 120 verschillende webshops.

Weergave 42 sneakers

Adidas Busenitz

Wil je graag de beroemde Adidas Busenitz skateschoenen online kopen? Bestel dan de Adidas Busenitz sneakers bij Sneakers4u. Met altijd de grootste collectie sneakears dat is samengesteld uit meer dan 100 verschillende webwinkels vind je bij ons altijd de de maat, uitvoering en kleur van de Adiads Busenitz die je zoekt.

Over de Adidas Businitz
Deze Adidas Busenitz skateschoenen zijn het resultaat van de doorlopende, nauwe samenwerking met Dennis Busenitz. Als basis voor de Busenitz van Adidas is de iconische Copa Mundial genomen. Om aan de eisen van skaters te voldoen is deze schoen voorzien van extra ondersteuning van de gevoerde GEOFIT®-boord, is hij uitgerust met verzonken vetergaatjes en een extra paar veters. Het duurzame bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal gaat losscheuren tegen en geeft skaters precisie-controle over hun skateboard. Door de verstelbare tong kan de pasvorm en stijl naar eigen smaak worden aanpast.

De Adidas Busenitz heeft een GEOFIT®-boord voor steun, comfort en een anatomische pasvorm. De speciale verzonken vetergaatjes voorkomen dat je veters gaan rafelen of tussen de wielen kunnen komen. Uiteraard is de sneakers / skateschoen door zijn voering van textiel zeer comfortabel. De rubberen cupzool heeft een speciaal draaipunt voor een nog betere grip. Kortom, een gave sneaker van Adidas die is ontworpen met de eisen van de skater in het achterhoofd.

Adidas Busenitz in sale en uitverkoop
Op deze website vergelijk je namelijk Adidas Busenitz sneakers uit de beste online sneakerwinkels en collecties. Wij begrijpen dat je niet alle online webshops af wilt lopen voor de hoogste korting en goedkoopste Adidas Busenitz sneakers en dat hoeft gelukkig ook niet. Wij hebben daarom voor jou het aanbod uit bijna 100 toonaangevende webshops samengevoegd.

Filter de Adidas Busenitz sneakers op kleur, maat en de voorwaarden van de verschillende webshops. Of bekijk welke in de uitverkoop en sale staan. Als jij op zoek bent naar Adidas Busenitz sneakers dan moet je deze kunnen terugvinden in de grootste sneaker zoekmachine en vergelijkingswebsite van Nederland en België.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe Adidas Busenitz skateschoenen!