Home > Merken > UGG

UGG

Bekijk de 188 UGG sneakers in sale en uitverkoop

UGG sneakers

Ben je op zoek naar UGG sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 188 sneakers van UGG uit 110 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–75 van 188 sneakers

UGG sneakers

UGG

UGG is opgericht in Californië (Amerika) in 1978, door een australische surfer genaamd Brian Smith en Doug Jensen. Ze begonnen met west Australische schapenhuid structuur genaamd Country leather. Niet tevreden met het merk zette Smith het merk UGG. Later investeerde vrienden en familie 20,000 dollar en ze zette UGG imports neer. In hun eerste seizoen verkocht UGG Imports 28 paar of schoenen. in 1979 overhandigde Jensen het hele bedrijf aan Smith. Ze verkochten heel erg snel heel veel meer. Smith zette UGG Holdings Inc. op. Tegen woordig is UGG een heel bekend merk overal op de wereld.

UGG staat bekend om zijn chestnut, maar natuurlijk heeft UGG ook een heleboel andere modellen. Sneakers4u laat je een heel groot assortiment zien van al die modellen. Sneakers4u heeft namelijk meer dan 65 sneakers van UGG. Dit is maar een klein deel van alle sneakers die wij hebben. Dit zijn er namelijk meer dan 90.000. Dus als je hier misschien niet de sneaker kan vinden die helemaal bij je past kijk dan gerust nog ergens anders. Als je een sneaker van een bepaald merk wilt hebben dan kan je natuurlijk gaan kijken bij dat speciale merk. Heb jij nog niet een speciaal merk en wil jij alle Sneakers bekijken. Dat kan natuurlijk ook. Bij ons is het altijd mogelijk om de sneakers te filteren zodat er ook echt alleen de sneakers uitkomen die bij jou passen. Zo kan je filteren op Maat, kleur en sneaker stijl. je hoeft dus nooit meer tientallen verschillende webshops af te gaan om de perfecte sneaker te vinden.