Sneakers4u > Merken > Stella McCartney

Stella McCartney sneakers

Stella McCartney

Je houdt van sporten in stijl en je hebt altijd al Stella McCartney sneakers aan je voeten willen hebben? Populaire modellen zijn de Eclypse, Elyse, Sneak-Elyse en Falabella.

Weergave 1–36 van 340 sneakers

Stella McCartney sneakers in de sale

Stella McCartney

McCartney 
Stella McCartney is het label van Stella Nina McCartney, dochter van de bekende Paul McCartney. McCartney heeft van alles ontworpen, van lingerie, tot parfum, tot sportieve tops, broeken en natuurlijk ook sportieve schoenen. Haar visie is dat je geen compensaties hoeft te maken wanneer het aankomt op stijl en sport en met haar designs maakt ze sporten in stijl mogelijk. Niet alleen ontving McCartney de Glamour Award voor ontwerper van het jaar in 2004, maar ook in 2012 sleepte zij een prijs in de wacht als Designer of the Year. En wij begrijpen wel waarom!

McCartney’s voor iedereen 
McCartney ontwerpt zowel heren sneakers, als dames sneakers, en ook de kinderen worden niet over het hoofd gezien. Daarnaast is McCartney anti-bont en – leer, dus ook veganisten kunnen zichzelf trakteren op deze diervriendelijke vegan sneakers. Kortom: iedereen kan genieten van dit geweldige label.

Modellen in de spotlights 
De Elyse is een voorbeeld van McCartney’s werk, een model dat zich onderscheidt door de verhoogde zool. Deze schoen combineert comfort, klasse en een sportieve look in een uniek ontwerp. Een ander uit het oog springend model is de Eclypse, Een moderne sportieve schoen, die dynamiek en vrouwelijkheid bij elkaar brengt in een echte must-have gymp. De Eclypse is verkrijgbaar in zowel zachte, als felle kleuren. Ook de Sneak-Elyse, Glueless Running Trainers, de Falabella en de Binx Star Sneakers verdienen een plaats in de spotlight.

Collab met Adidas
Naast de eigen collectie kennen wij Stella McCartney ook om haar samenwerking met het merk Adidas. In samenwerking met het merk met de drie strepen zijn er vele interessante modellen uitgebracht. Kijk dus ook zeker eens uit naar de samenwerking tussen de designer en het Duitse sportmerk.

Sneakers4U 
Natuurlijk wil jij jouw McCartney sneakers voor de best mogelijke prijs. Sneakers4U is de sneakerzoekmachine die jouw daarbij helpt. Wanneer er uitverkoop is in een van de webwinkels, wordt deze sale doorvertaald naar onze site.

De beste deals, verschijnen dus altijd bovenaan de merkpagina. Zo ben jij altijd op de hoogte van de beste prijs. Daarnaast heb je de mogelijkheid te sorteren op ‘nieuw’, ‘hoog naar laag’, ‘laag naar hoog’ en op alfabetische volgorde. Op deze manier vind jij in no-time, jouw perfecte Stella McCartney match op Sneakers4U!