Sneakers4u > Merken > Raf simons

Raf simons sneakers

Raf simons

Sneakers4U heeft een aanbod van ruim 2500 merken en meer dan 180.000 modellen. Een van de merken die je terugvind op onze site is Raf Simons, een merk wat voornamelijk bekend is dankzij zijn samenwerking met Adidas. Een aantal bekende modellen zijn de Edition Ozweego Replicants, de Stan Smith leather sneakers en natuurlijk de Hook & Loop Hi-Tops. Deze modellen zijn echter pas het topje van de ijsberg. 

Weergave 1–36 van 64 sneakers

Raf simons sneakers in de sale

Raf simons

De oorsprong 
Raf Simons startte zijn eigen label in 1995 voor menswear. Als designer heeft hij ervaring waar je ‘u’ tegen zegt, aangezien hij creatief directeur is geweest bij zowel Dior, als Calvin Klein. Simons staat nog steeds bekend om zijn menswear, maar hij wordt ook steeds groter in de sneakerwereld. Zo heeft deze designer veel collabs gemaakt met Adidas, waar geweldige modellen uit geboren zijn.

Voor wie zijn ze geschikt? 
Simons maakt zowel dames sneakers, als heren sneakers. Ook unisex modellen zijn tegenwoordig populair. Op deze manier kan namelijk iedereen zijn favoriete footwear dragen.

Populaire modellen van Raf Simons
Dit sneakermerk heeft vrij veel hi-tops. Deze schoenen zijn hoog en veel modellen hebben een strapsluiting. Deze features worden bij veel modellen gecombineerd met een enkele kleur, waardoor deze sportieve schoenen zo uit de toekomst lijken te komen. Sommige hi-tops hebben echter wel een extra kleurtje die de vorm van de schoen accentueert, en weer andere hi-tops zijn een kleurenexplosie voor aan je voet. De modellen worden gemaakt van verschillende materialen. Zo gebruikt dit merk onder andere leder van een hoge kwaliteit, maar ook rubber. Er is dus voor iedereen, en voor elke outfit wel een geschikt paar gympen te vinden.

Dé sneakerzoekmachine 
Je droomschoenen wil je natuurlijk altijd voor de beste prijs bemachtigen. Daarom is Sneakers4U dé sneakerzoekmachine die jij nodig hebt. Niet alleen is ons assortiment gesorteerd op populariteit, maar ook op ‘de beste deal’. Wanneer in een van de webwinkels een model in de uitverkoop is, vind je deze sale terug op onze site, bovenaan de merkpagina. Op deze manier weet je zeker dat jij jouw schoenen krijgt voor de beste prijs. Overigens kan je bij Sneakers4U ook sorteren op ‘prijs’, ‘nieuw’, en op alfabetische volgorde. Bij Sneakers4U vind jij binnen no-time jouw perfecte Raf Simons gympen!