Home > Merken > Lacoste

Lacoste

Lacoste sneakers in de sale en uitverkoop

Lacoste sneakers

Ben je op zoek naar Lacoste sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 697 sneakers van Lacoste uit 110 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–75 van 697 sneakers

Lacoste sneakers

Lacoste

Vrijwel iedereen zal het welbekende krokodillen logo van Lacoste uit duizenden herkennen. Dit is een verwijzing naar de bijnaam le Crocodile van de beroemde Franse tennisspeler André Lacoste. Het merk is opgericht in 1933 en al snel kwam het revolutionaire Lacoste polo shirt met een groene krokodil op de linkerborst op de markt. Vervolgens werden de Lacoste schoenen gelanceerd, wat een ware trend geworden is. De Lacoste schoenen zijn al jaren immens populair en niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Het assortiment van Lacoste straalt luxe, kwaliteit en stijl uit. Niets voor niets behoort dit merk tot het hogere segment en gaan kwaliteit en draagcomfort hand in hand. Ook voor de sneakers uit onze collectie zijn de beste materialen gebruikt, waardoor een hoog draagcomfort en een goede pasvorm gegarandeerd is. Door de mooie designs stralen deze dan ook klasse en sportiviteit uit. Nog een voordeel van de Lacoste sneakers is dat ze vrijwel onder iedere outfit te dragen zijn.

Op Sneakers4u zoek, vergelijk en koop je gemakkelijk sneakers tegen de laagste prijs!