Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Merken > Kangaroos

Kangaroos sneakers

Kangaroos

Ben je op zoek naar Kangaroos sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 219 sneakers van Kangaroos uit 129 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–48 van 219 sneakers

Kangaroos heren en dames sneakers in de sale

De naam doet het misschien vermoeden, maar KangaROOS komt niet uit Australië. Het Amerikaanse merk is ontstaan uit de wens om de beste hardloopschoenen te produceren. Comfort en beweeggemak stonden dus al vanaf dag één hoog op de lijst. Tot op de dag van vandaag is dat streven belangrijk voor KangaROOS. Het merk is nu een veelzijdige optie voor allerlei toffe sneakers. Voor zowel dames en heren zijn de sneakers een aantrekkelijke optie. In een grote variatie aan kleuren, van black tot white en alle kleuren van de regenboog, is het merk verkrijgbaar.

Het verhaal van KangaROOS

KangaROOS is in de eighties opgezet door één enkele enthousiasteling. Bob Gamm was een architect en stapelgek op hardlopen. Dagelijks rende hij tien kilometer. Hij gaf de voorkeur aan lichte hardloopkleding zonder zakken. Daarom bedacht hij een schoen waarin hij zijn sleutels en geld kon bewaren in de zakken. Vandaar de naam KangaROOS, naar het Australische buideldier. Hij wist de schoenen succesvol op de markt te brengen en verkocht al snel honderdduizenden paren. Voor Gamm stopte het hier niet. Hij bleef doorgaan met innoveren. Hij wist een heus energie release systeem in de schoenen te implementeren. Zelfs NASA was geïnteresseerd in de gepatenteerde techniek. Uiteindelijk werd de techniek ook toegepast in basketbal- en honkbalschoenen. De sneaker werd razend populair onder amateursporters en scholieren. De hype bleek echter niet van lange duur. Aan het einde van de jaren tachtig verdween de sneaker langzaam uit het straatbeeld. De KangaROOS bleken echter sterker dan gedacht. In de jaren negentig kwam de sneaker weer helemaal terug. Inmiddels zijn de sneakers voorgoed terug en worden ze in tientallen landen verkocht.


KangaROOS op Sneakers4u

Uiteraard heeft Sneakers4u een prachtig aanbod in KangaROOS. Hier vind je de sneakers in jouw maat, favoriete kleur en beoogde prijsklasse. De klassiekers onder de loopschoenen is in een divers kleurenschema verkrijgbaar. Gebruik de filters om jouw optie te vinden. Dankzij de ranking vind je altijd de goedkoopste optie. Zo vind je jouw sneakers van KangaROOS in de sale en uitverkoop. Jouw betaalbare schoenen shop je nu hier.